[FOTO] Županijskim turističkim poduzetnicima dodijeljeni certifikati kvalitete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon gotovo jednogodišnje edukacije, 55 županijskih poduzetnika iz turizma steklo je pravo na certifikat kvalitete u sklopu projekta IQM – integralno upravljanje kvalitetom.

Podsjetimo, Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji sa svim lokalnim turističkim zajednicama započela je s tvrtkom Feel IQM potkraj prošle godine projekt integralnog upravljanja kvalitetom pod nazivom IQM Destination s ciljem održivog razvoja i umrežavanja lokalnih dionika.
Certifikate je podijelio Marcel Medak, direktor TZ BBŽ u društvu direktorica lokalnih TZ-ova, a dobilo ih je 17 turističkih subjekata s područja TZ Daruvar – Papuk, 25 s čazmanskog područja, tri s područja Grubišnog Polja i deset s područja TZ Bilogora – Bjelovar.

Među dobitnicima nisu samo vlasnici apartmana i soba, već i OPG-i, putničke agencije, hoteli i kušaonice, ali i kreatori turističkog sadržaja i atrakcija poput, primjerice, upravo otvorenog garešničkog Centra za posjetitelje Natura 2000.

Đurđica Šimičić, direktorica tvrtke Feel IQM, istaknula je da turisti koji posjećuju Bjelovarsko-bilogorsku županiju odlaze vrlo zadovoljni te da su recenzije koje ostavljaju natprosječno visoke i iznose 91 od ukupno stotinu bodova.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!