Vatrene navijačice poručuju: Pregazit ćemo Belgiju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatsku trese nogometna groznica. Nakon fantastične pobjede Vatrenih nad Kanadom s velikim nestrpljenjem očekuje se odlučujuća utakmice skupine s Belgijom. 

No, Svjetsko prvenstvo u Kataru, jasno, ne gledaju samo muškarci. Stoga smo kontaktirali poznate žene u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji da nam kažu kako one gledaju i prate tekme naše reprezentacije. 

Marija Jungić, zamjenica župana ovoga tjedna prati utakmice kod kuće zbog bolovanja. 

-Djeca i ja imamo neki bronhitis pa moramo mirovati, ali naravno da pred TV-om pratim tekme, posebno Vatrene. Imam doma mladu nogometašicu i nogometaša koji su zaluđeni nogometom i onda kada krene utakmica to se jako napeto gleda. Navijamo, bodrimo, živciramo se, ali evo protiv Kanade je sve super završilo. Uvjerena sam da tako bude i s Belgijom i da ćemo na kraju ponoviti uspjeh iz Rusije. 

Melita Lozina, ravnateljica Crvenog križa Bjelovarsko-bilogorske županije kaže da je velika navijačica Vatrenih. 

-Naravno da pratim sve tekme naših Vatrenih na Svjetskom prvenstvu. Ostale utakmice slabije, ali općenito jako volim sport. Drago mi je da smo se nakon Maroka dignuli iz mrtvih i odigrali odlično protiv Kanade. Utakmice gledam u krugu obitelji, navijamo doma žestoko i očekujemo pobjedu nad Belgijom – kazala je Lozina. 

Marina Balen, ravnateljica Osnovne škole Mate Lovraka u Velikom Grđevcu rekla nam je sljedeće. 

-Gledam svaki dan tekme, ali ono, na brzinu. Ne od početka do kraja. Ali svako veče pogledam emisiju. Zadnju tekmu s Kanadom sam gledala s velikim zanimanjem i baš sam bila oduševljena pobjedom. Tekme repke gledam doma u krugu obitelji, navijamo, bodrimo naše putem malog ekrana i ako ponovim igru kakvu smo imali s Kanadom uvjerena sam da će i Belgija pasti – rekla nam je Balen. 

Snježana Sabo, gradska vijećnica Grada Daruvara također gleda utakmice reprezentacije.

-Reprezentaciju gledam naravno, a ostale tekme kako stignem. Sada imam puno posla pa nisam baš u tijeku svih tekmi, no naravno repka se ne propušta. Tekme naših gledam u krugu obitelji i prijatelja. Okupimo se i navijamo. Uvjerena sam da ćemo pobijediti Belgiju i proći skupinu, a poslije šta bude, sve je moguće – kazala je Sabo. 

Ivana Sabljak Murlin, direktorica Turističke zajednice Čazma kaže da zbog puno obveza slabije gleda utakmice. 

-Moram priznati da baš slabo gledam Svjetsko prvenstvo. U velikoj sam privatnoj i poslovnoj gužvi. Probat ću pogledati tu važnu utakmicu s Belgijom i naravno navijati za naše i vjerujem da će ih dobiti. A ako prođemo skupinu možda probamo kod nas u Čazmi organizirati zajedničko gledanje na velikom ekranu – kazala je Sabljak Murlin. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!