Ana Rucner o skorašnjem nastupu u Bjelovaru: Svirati u ovako lijepoj prilici, za nas glazbenike je posebna čast

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tek nešto više od dva tjedna dijele nas od ovogodišnjeg Božićnog gala koncerta. Zbog ovog tradicionalnog koncerta, Bjelovar će ugostiti i brojne glazbene zvijezde, a nastupit će i svjetski poznata violončelistica Ana Rucner koja ne krije radost zbog nastupa na ovogodišnjoj Gali. Kako ekskluzivno otkriva, bruse se posljednji detalji, a već je poznat i repertoar za nastup.

– Ante Gelo je već pripremio Tihu noć koju je uvijek lijepo čuti u ovo blagdansko vrijeme, a druga kompozicija bit će Milost koju pjeva Pero Galić, a ja sviram violončelo – najavljuje Ana Rucner u čijoj je glazbi bjelovarska publika imala priliku uživati i na prošlogodišnjem BOK-u.

-Lani smo u Bjelovaru Vedran Mlikota, Mate Meštrović, Borna Šerćar i ja imali zgodan nastup. Bjelovar mi je ostao u lijepom sjećanju pa se zaista veselim doći ponovno. Bjelovar je prekrasan, ovo božićno vrijeme je posebno nježno i emotivno, a svirati u ovako lijepoj prilici za nas glazbenike je posebna čast – istaknula je Rucner koja priznaje kako jedva čeka Badnju večer i Božić kako bi uživala u ljubavi i toplini svojih najmilijih.

-Prijašnjih godina sam više pažnje poklanjala ukrašavanju doma, a sada se samo želim barem nakratko odvojiti od ovog ludog svijeta i provesti blagdane sa svojim sinom, roditeljima i ljudima koje volim – zaključila je Rucner.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!