Battifiaca ususret nastupu u Bjelovaru: S obzirom na moj kolorit, Bjelovar bi meni trebao biti prirodno stanište

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Ja sam dosta prikladan za božićne prigode je već sam po sebi sličim na Djeda Mraza pa djeca trče za mnom da im dijelim poklone – tim je riječima Mario Battifiaca, jedan od omiljenih glasova Radio Istre, ali i jedno od omiljenih lica s TV ekrana najavio svoj nastup na ovogodišnjem Božićnom gala koncertu u Bjelovaru. No iako je publici itekako poznat kao izvrstan zabavljač, nastupu u Bjelovaru pristupa ozbiljno, a kako otkriva, pripreme su u punom jeku.

-Uvijek volim izabrati pjesme koje sam nekada učio od svoje none i noneta, a te naše tradicionalne pjesme rado kombiniram s američkim božićnim skladbama. Na taj način sebi ispunim želju pjevati pjesme u kojima uživam, a koje tijekom godine ne pjevam – otkrio je Battifiaca dodavši kako se nastupu u Bjelovaru itekako veseli.

-Bjelovar bi meni trebao biti prirodno stanište s obzirom na moj kolorit, no trebalo je dugo čekati na moj nastup. Ipak, ovo neće biti moj prvi susret s Bjelovarom i Bjelovarčanima koji su uvijek divni domaćini zbog čega jedva čekam Gala koncert – nastavio je Battifiaca u šaljivom tonu. Kada je pak riječ o danima pred nama, otkriva kako će prosinac provesti više nego radno, no blagdani su rezervirani za uživanje u zajedničkim trenucima s obitelji.

-Nasreću, posla je zaista puno pa ću dekoriranja prepustiti svojim ukućanima. Kod nas se s ukrašavanjem kreće već na blagdan sv. Lucije budući da se moja mama zove Lucija. Na taj način dulje uživamo u blagdanskoj atmosferi, no najvažnije nam je okupljanje obitelji. Nekada nas je sve okupljala nona, a sada kada nje više nema, okupljanja su manja, no Božić nam budi uspomene na okupljanja za velikim stolom. Svakako, ovo je moje najdraže doba u godini koje budi dijete u meni – istaknuo je Battifiaca.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!