Otkrivamo: Zašto su otkazani koncerti Pravila igre i TS Korak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon jučerašnjeg otkazivanja koncerata Pravila igre i TS Korak koji su trebali biti održani nadolazećeg vikenda, gradom su krenule spekulacije o razlozima otkazivanja. Naime, iako je u startu Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar kao razlog otkazivanja navela tehničke probleme i najavljeno loše vrijeme, iz Grada poručuju da su razlozi otkazivanja vezani isključivo uz vremenske neprilike.

-Nema tehničkih teškoća. Radovi na paviljonu su dugo planirani, a bit će dovršeni sljedeći tjedan kako je planirano od samog početka. Upravo zato je koncert od samog početka planiran na drugoj lokaciji, a ne na paviljonu. Jedini razlog otkazivanja je najavljena kiša – kazala je Kristina Kocur, pročelnica za gradskog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i uređenje prostora.

Iz Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar poručuju da će bend ‘Pravila igre’ nastupiti 30. prosinca, a tamburaški sastav Korak 8. siječnja iduće godine. No već u subotu možete uživati na klizalištu postavljenom u samom središtu grada. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!