Alfa među pet najboljih u Hrvatskoj, ‘lovi’ najprestižniju domaću medijsku nagradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Alfa radio nominiran je za najprestižniju medijsku nagradu Zlatni Studio koju šestu godinu za redom organiziraju Jutarnji list, magazin Studio i Hanza Media! U Studiju su u petak objavljene nominacije za Zlatni Studio u šest kategorija, a u kategoriji Radio za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj nominirani su Alfa, Otvoreni, Radio Dalmacija, Radio Istra i Radio Rijeka. Glasovanje je otvoreno, Alfu možete podržati OVDJE.

Svrstavanje u društvo pet najboljih radijskih postaja u Hrvatskoj dokaz je da je Alfa, u manje od četiri godine, koliko svijetli na medijskom nebu, pronašla put do publike te se pozicionirala kao prepoznatljiv i uspješan medij.

Podsjetimo, Alfa radio s emitiranjem je krenuo 1. lipnja 2019. godine na poznatoj frekvenciji 100,1 MHz. Sluša se na području cijele središnje Hrvatske – Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Varaždinske i Zagrebačke županije te na području Grada Zagreba. Od samog početka, Alfa radio je ‘kliknuo’ s publikom zbog prepoznatljivog miksa najbolje domaće i strane glazbe, profesionalnog informativnog programa te bogatog zabavnog sadržaja. Osim kroz eter i društvene mreže, radio je kontinuirano prisutan u lokalnoj zajednici i kroz provedbu raznih humanitarnih i edukativnih projekata, poput onih vezanih uz širenje medijske pismenosti među djecom i mladima, novinarskih radionica i dr. Prepoznao je to i stručni žiri ovogodišnjeg Zlatnog Studija koji je Alfa radio uvrstio među pet najboljih radijskih postaja u zemlji. Hoće li biti proglašen najboljim znat će se 28. siječnja 2023. godine, kada je u studiju Anton Marti predviđeno proglašenje pobjednika koje će se izravno prenositi na HTV-u.

Glasovanje za favorite u svim kategorijama otvoreno je danas, objavom nominacija stručnih žirija. No, odluku u konačnom pobjedniku donijet će publika koja može glasovati do 30. prosinca. Prvi krug glasovanja odvija se kroz tri kupona u Studiju 9., 16., i 23. prosinca te online glasovanje od 9. do 30. prosinca. Finalisti nagrade bit će objavljeni 6. siječnja 2023. Nakon toga slijedi novi krug glasovanja online i putem kupona. Za Alfa radio već danas možete glasovati OVDJE!

Više o nagradi Zlatni studio te kandidatima u ostalim kategorijama pročitajte OVDJE.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!