Mladi Daruvarčanin o nastupu na Gali: Uživam u blagdanskoj atmosferi, a koncert u Bjelovaru jedva čekam

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Priliku predstaviti se bjelovarskoj publici na ovogodišnjem Božićnom gala koncertu dobili su i mladi glazbenici. Jedan od njih je Daruvarčanin Alen Đuras koji je osvojio gledatelje svojim nastupima u popularnom showu „The Voice”. U njegovom nastupu sada će, po prvi put uživo, imati priliku uživati i bjelovarska publika.

-Moj nastup će biti kombinacija domaćih i stranih pjesama. Jedna od njih će svakako biti Last Christmas, no nećemo sada previše otkrivati. Volio bih da to bude malo iznenađenje za publiku – otkriva Đuras koji ovih dana ima pune ruke posla. Naime, ovaj prosinac će provesti više nego radno, a intenzivnije pripreme za bjelovarski koncert počet će kroz koji dan.

-Ante Gelo i ja radimo jako puno. Ovaj mjesec imam više od 20 nastupa, a iako je tempo naporan, jako sam zadovoljan. Uživam u ovom predblagdanskom vremenu, a koncertu u Bjelovaru se posebno veselim. Kako sam inače iz Daruvara tako da će mi biti pravo zadovoljstvo pjevati u Bjelovaru na jednoj tako lijepoj prilici kao što je Božićni gala koncert o kojem sam do sada slušao samo pozitivne komentare – ističe Đuras. Dodaje kako će Novu godinu dočekati u dubrovačkom Stradunu gdje će nastupiti s Ante Gelo bandom, Brunom Oberan i Ivom Ajduković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!