[FOTO] Savršen dar za ljude koji su vam važni ovoga Božića odaberite u Valdora atelieru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ako ste u potrazi za idealnim božićnim poklonom za svoje najmilije ili za poslovne partnere, onda je Valdora atelier idealno mjesto za vas. U poznatoj bjelovarskoj trgovini, uz već dobro poznatu bogatu ponudu nakita, kožne i keramičke galanterije, od nedavno vas čekaju i elegantni odjevni komadi za žene. Do proširenja ponude odjećom došlo je sasvim slučajno, otkriva nam vlasnica Valdore Alica Ranogajec.

-U trgovini smo imali lutke na kojima smo izlagali nakit po kojem smo najviše poznati. No, osim nakita, našim klijenticama se silno svidjela odjeća u koju smo odjenuli lutke i puno njih nas je pitalo zašto ne prodajemo i odjeću. I tako smo odlučili udovoljiti njihovoj želji – priča nam kroz smijeh Alica.

Riječ je o vrlo modernoj, a istovremeno elegantnoj odjeći – od bluza i haljina, preko džempera, do kaputa i jakni – koja se pokazala kao savršen izbor za poslovne žene.

-Naše klijentice su zadovoljne jer se sada na jednom mjestu mogu srediti od glave do pete, uključujući i odabir nakita, torbi, novčanika, remenja i drugih dodataka. Nedostaju nam samo još cipele – priča Alica.

Iako klijente oduševljava novo u trgovini, u središtu Vladorine ponude i dalje je nakit, s kojim je danas prepoznatljiv bjelovarski brend počeo osvajati tržište prije nekoliko godina. Ono što se nije promijenilo danas jest činjenica da je svaki komad nakita iz Valdore  jedinstven i poseban, oblikovan s puno ljubavi i truda.

-Nudimo najveći izbor nakita od čelika te nakit od bakra, mesinga i srebra ručno izrađen tradicionalnom obradom, kovanjem. Od nedavno u ponudi imamo i nakit od alpake odnosno tibetanskog srebra koje ne izrađuje nitko odavde do Istre. Tu je i naš prepoznatljivi nakit od poludragog  kamena – kaže naša sugovornica.

Listi proizvoda Valdora designa koji će kao savršen dar ovih blagdana iznenaditi mnoge Bjelovarčane ispod bora su i kožne i platnene rukavice novčanici, svileni i šalovi od kašmira, ali i šeširi.

-Zanimljivo, u prostoru u kojem se nalazi naša trgovina, u Nazorovoj ulici 5, nekad je bila radnja jednog šeširdžije. Danas se pak u cijelom gradu jedino kod nas mogu pronaći muški i ženski šeširi talijanskog dizajna od prave vune – priča Alica.

U prekrasno ukrašenom izlogu Valdora ateliera pozornost bi vam mogla privući keramika s licenciranim replikama Gustava Klimta, također rijetkost na ovim prostorima. A tu su i neizostavni orašari koje je upravo ekipa iz Valdore prije nekoliko godina prva dovela u Bjelovar.

-Danas više nisu toliko popularni kao prije nekoliko godina, ali kupci ih i dalje traže, pogotovo malene, kako bi njima okitili jelku. Ipak su oni prepoznatljiv simbol blagdana – kaže naša sugovornica.

Ukoliko poklon svojim najmilijima odaberete upravo u Valdori, ondje vam ga mogu i zamotati i ukrasiti, a već imaju i spremne poklon-pakete s više artikala iz svog asortimana i za dame i za gospodu. Drugim riječima, mislili su na sve, a na vama je samo da prošećete do Nazorove 5 i izaberete dar kojim ćete ovih blagdana razveseliti ljude koji su vam važni.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!