Glazbena diva Zorica Kondža uoči nastupa u Bjelovaru: ‘Bit će to koncert ispunjen nježnošću i čarolijom’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Božićni gala koncert sve je bliže, a publiku u bjelovarskom Domu kulture, kao i sve gledatelje koji će uživati u snimci koncerta na sam blagdan božića na HRT-u svojim će nastupom u čaroliju Božića uvesti i jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva Zorica Kondža. Kako otkriva, koncert je to kojem se raduje jer, ističe, Bjelovar je divan grad s divnim ljudima.

-Bit će to priča o ljubavi jer božićni koncert treba biti i nježan i ispunjen čarolijom. Pjevat ćemo lijepe balade o ljubavi i, naravno, božićne pjesme s kojima ćemo gledateljima i slušateljima čestitati Božić. Ljubavi nikada dosta, a posebice Božić treba biti ispunjen ljubavlju – ističe Zorica Kondža otkrivajući kako izgledaju blagdani u njezinom domu.

-Božić u mom domu je kao i Božić u svakom drugom domu. Svi se radujemo. Vrijeme je to koje donosi posebnu čaroliju. Danas smo svi u trci s vremenom, no Božić okuplja obitelj za stolom. Ja se primim kužinavanja pa pripremim bakalar, pašticadu ili pečenje pa još i kolač. Uživam u tome. Svi smo opušteni i puni ljubavi. Netko je nezadovoljan s ovim, netko s onim, no izgleda da smo na Božić svi zadovoljni. Teško je reći da bi tako trebalo biti svaki dan jer je nemoguće. Baš zato se svi radujemo Božiću – kaže naša sugovornica dodajući kako je odlazak na Ponoćku neizostavni običaj u njezinoj obitelji, baš kao i otvaranje poklona nakon ponoći.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!