Na Galu stiže i Bruna Oberan: Nakon nastupa u Bjelovaru, slijedi moje slatko iščekivanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Brunu Oberan publika je imala priliku upoznati u The Voicu, a otada do danas u njezin glas se zaljubio svatko tko ga je čuo. Stoga nema sumnje da će ova Požežanka svojim glasom još jednom oduševiti i publiku na bjelovarskom Božićnom gala koncertu 20. prosinca u 20 sati. Kako otkriva, nastup je to kojem se neizmjerno veseli jer Bjelovar joj je ostao u divnom sjećanju s prethodnih gostovanja.

-U Bjelovaru sam imala priliku nastupiti nekoliko puta, a ovom koncertu se zaista veselim. Kako je riječ o predbožićnom koncertu, pripremam različite božićne domaće i strane pjesme kojima ćemo dodati i one koje nemaju takav karakter, ali šalju lijepe poruke – otkriva Oberan dodajući kako će upravo nastupom u Bjelovaru zaključiti ovogodišnju koncertni raspored nakon čega slijedi uživanje u blagdanima s najmilijima, ali i slatko iščekivanje poroda.

-Kako me od poroda dijele tek dva mjeseca, sada koristim posljednje atome snage za nastupe. Raspored je gust, ali presretna sam što imam priliku raditi ono što najviše volim. Lijepo je i to što je baš nastup u Bjelovaru posljednji za ovu godinu ako se na računa doček Nove godine, što se u glazbenim krugovima podrazumijeva kao radni dan, jer Bjelovar me jako podsjeća na moju rodnu Požegu. Naime, naša dva grada imaju identične katedrale, a iako ona požeška danas izgleda malo drugačije, bjelovarska me svojim izgledom vraća u djetinjstvo – priča Oberan koja će blagdan Božića, otkriva, provesti u krugu obitelji.

-Obitelj, radost, veselje su najvažniji. Ljubitelj sam tradicije. Nema Božića bez Polnoćke, obiteljskog ručka… Svakako ću i ove godine motati sarmu i peći kolače i uživati u svakoj sekundi blagdana – zaključuje Oberan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!