Marušić: Bjelovar ima previše mjesnih odbora, treba smanjiti njihov broj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Liste za izbore za Vijeća mjesnih odbora koji se u Bjelovaru održavaju 22. siječnja sljedeće godine predao je HDZ. Na izbore izlazi samostalno, a od 38 mjesnih odbora liste je predao za njih 25.

-To nije odraz trenutnog rejtinga naše stranke. Svi oni koji su htjeli skupiti i predati liste dobili su našu podršku, od onih koji nisu je korektno da to jave – rekao je predsjednik bjelovarskog HDZ-a Marko Marušić.

Dotakao se Marušić i bjelovarske nedoumice, ima li Bjelovar previše mjesnih odbora. Pita li se Marušića ima, pogotovo kada se uzme u obzir da Varaždin ima 16, a Osijek 15 odbora.

-Ja sam novi predsjednik Gradskog odbora i definitivno ćemo ići u razgovore oko smanjenja samog broja mjesnih odbora – najavio je Marušić.

Očekivanja od samih izbora za mjesne odbore ipak ne otkriva. Tek kaže kako se nada što boljem rezultatu, ali da će prvo proslaviti Božić i Novu godinu i tada će okupiti članstvo i krenuti u rad pred izbore. Spomenimo i da je prije HDZ-a listu trenutno predala još jedino grupa birača.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!