Prihvaćen proračun Grada Čazme od 13,44 milijuna eura, ovo će se graditi 2023. godine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gradski vijećnici na sjednici u ponedjeljak jednoglasno su izglasali proračun Grada Čazme za 2023. godinu od 13,44 milijuna eura i to nakon što je ovogodišnji proračun rebalansom smanjen sa 83,63 na 71,83 milijuna kuna.

Proračun za 2023. godinu baziran je na razvojnoj politici Grada Čazme te najavljenim nacionalnim i EU natječajima, čulo se na sjednici, a kao kapitalni projekti istaknuti su rekonstrukcija i dogradnja objekta za potrebe vrtića u naselju Gornji Draganac, izgradnja Kulturnog centra u Čazmi, rekonstrukcija zgrade muzeja, uređenje prostora iznad gradske tržnice za potrebe poduzetničkog inkubatora i uređenje sportskih terena i to u prvom redu energetska obnova balon dvorane.

Što se tiče izgradnje objekata komunalne infsratrukture, u planu je uređenje nerazvrstane ceste u Bosiljevu, izgradnja dječjih igrališta u Vrtlinskoj, Dapcima, Donjim Lipovčanima, Suhaji, Novom selu i Bojani, nastavak rekonstrukcije javne rasvjete s ugradnjom novih rasvjetnih tijela, postavljanje autobusnih nadstrešnica i asfaltiranje parkirališta kraj groblja u Čazmi te izgradnja parkirališta kod zgrade udruga u Čazmi. Vijećnici su jednoglasno podržali Proračun i sve programe, priopćio je Grad Čazma.

Foot: ustupio Grad Čazma


PODIJELI S PRIJATELJIMA!