Martina Đurđević uoči Gala koncerta: Nastup pred domaćom publikom za mene je poseban trenutak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Božićni gala koncert sve je bliže, a na ovogodišnjem, uz brojne druge izvođače, bjelovarsku publiku svojim će glasom razveseliti i Bjelovačanka Martina Đurđević. Kako nam otkriva, nastupila je na prvom Božićnom gala koncertu sa zborom Srednje glazbene škole Vatroslava Lisinskog davne 2003. godine, ali i na sljedećih osam što sa zborom što solo, no ovogodišnjem koncertu posebno se veseli.

-Ove godine ću otpjevati dvije solo dionice i nekoliko njih s kolegama iz A strane čemu se posebno veselim. Solo ću otpjevati O holy night i Santa baby – otkriva Martina Đurđević dodajući kako se neizmjerno raduje nastupu pred domaćom publikom na ovako lijepom koncertu.

-Svaki nastup pred domaćom publikom je izazovan jer je to publika koja me zna od samih početaka. Svaki novi nastup je nova stepenica, a kada bjelovarska publika kaže da je bilo dobro, za mene je to posebno zadovoljstvo – ističe naša sugovornica otkrivajući i kako je prosinac mjesec u kojem neizmjerno uživa.

-Ja sam veliki zaljubljenik u ovo doba godine. U prosincu imam 20-ak koncerata, no kada dođe Badnjak, sve staje. Blagdane provodim s obitelji. Guštam u maminoj kuhinji iako i sama volim kuhati i peći kolače u ovo doba godine. Obožavam prosinac i njegovu toplinu koja se vraća iz godine u godinu – zaključuje naša sugovornica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!