Josip Rudelić objavio pjesmu: Vjerujem da svakoga prati zvijezda, a svoju možda upoznate baš u ovo božićno vrijeme!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Christmas Starship naziv je nove pjesme Josipa Rudelića, mladog glazbenika bjelovarskih korijena. Pjesma je to koja, pojašnjava ovaj 19-godišnjak, govori o ljudskom karakteru uz poruku kako sreću treba tažiti u malim svakodnevnim ljepotama, a ne u materijalnim vrijednostima.

-Pjesma govori o zvijezdi koja nas gleda odozgo i koja nas upozorava da ne smijemo trčati za materijalnim, već se trebamo okrenuti malim stvarima. Vjerujem da svakoga prati zvijezda te možda svoju upoznate u ovo božićno vrijeme. Smatram kako je to idealna poruka u ovo doba godine – pojašnjava Josip koji je student prve godine Glazbene akademije. Njegova prva ljubav je flauta iako mu ni sviranje klavira, kao ni pjevanje nisu strani. Potvrđuje to i ova pjesma koju ocjenjuje kao svoj najbolji rad.

-Iako se prije svega bavim klasičnom glazbom i to posebice kroz studij, volim ove svoje male izlete prema popu. Iza mene je nekoliko pjesama što na engleskom, što na hrvatskom jeziku, no ovu pjesmu sam napravio potpuno sam – od teksta preko glazbe i aranžmana pa sve do spota. Zaista sam vrlo zadovoljan kako je sve na kraju ispalo, a posebno me veseli što pjesma veseli sve one koji su je čuli. Reakcije su pozitivne, a posebno mi je drago što su ljudi shvatili poruku pjesme u ovo blagdansko doba – kaže naš sugovornik pozivajući sve da poslušaju njegovu novu pjesmu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!