Alfa među tri najbolja radija u Hrvatskoj, finalisti iz BBŽ i u drugim kategorijama!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Objavljeni su finalisti najprestižnije medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista, a među njima je čak četvero kandidata iz Bjelovarsko-bilogorske županije. U kategoriji Radio, Alfa radio jedan je od tri najbolja u Hrvatskoj, a za prestižnu nagradu bori se s Radio Dalmacijom i HR Radio Rijekom. Alfa je, inače, najmlađi od svih kandidiranih radija, na medijskoj sceni je tek tri i pol godine, no i to je bilo dovoljno da se istakne dobitnom kombinacijom glazbe, te vrhunskog zabavnog i informativnog programa. Iako po koncesiji županijski radio, Alfa se, osim u Bjelovarsko-bilogorskoj, sluša u Koprivničko-križevačkoj, Virovitičko-podravskoj, Požeško-slavonskoj, Sisačko-moslavačkoj, Varaždinskoj, Zagrebačkoj županiji i Gradu Zagrebu.

U kategoriji Najbolje novo lice u kazalištu među finalistima je mladi bjelovarski akademski glumac Ognjen Milovanović kojem su u finalu protukandidati Lovro Juraga i Pavle Matuško. Među finalistima najboljih predstava je „Tena“ čiju produkciju potpisuju GD Gavella, GK Joza Ivakić iz Vinkovaca, Ludens teatar, GK Požega i bjelovarski Centar za kulturu i cjeloživotno učenje. U finalnom lovu na Zlatni studio za najboljeg mladog pjevača su pak Eni Jurišić, Filip Rudan i Daruvarčanin Alen Đuras.

Inače, u prvom krugu glasovanja za prestižnu nagradu za sve je kandidate pristiglo 382.657 glasova. Danas je u Studiju objavljen prvi kupon u drugom krugu glasanja za Zlatni Studio. Kuponi u drugom krugu objavljuju se 6. i 13. siječnja.

Kuponi za drugi krug trebaju stići najkasnije do 18. siječnja, a glasanje na www.jutarnji.hr traje do 20. siječnja, do ponoći. Proglašenje pobjednika je 28. siječnja na HTV-u. Pobjednike Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online, u dva kruga glasanja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!