Kultni bjelovarski restoran Adria nastavlja s radom! Evo tko ga preuzima…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kultni bjelovarski restoran ‘Adria’ koji je svoja vrata otvorio davne 1969. godine naglo je zatvoren krajem godine. Naime, obitelj Hrebak koja je posljednjih 20-ak godina vodila restoran odlučila se povući iz ugostiteljstva tako da je sudbina kultnog restorana bila neizvjesna. 

No, restoran koji se 54 godine nalazi na istom mjestu i nosi isto ime ipak će nastaviti s radom. Objek je preuzela Danijela Henč s nećakinjom Ivom. 

-Plan je da što prije otvorimo. Nadamo se kroz mjesec dana, ali sve će ovisiti o radovima. Sada renoviramo kuhinju, wc i ostale stvari tako da ćemo vidjeti – otkrila nam je Danijela i dodaje.

-Ja sam radila 20 godina u Istri i kada sam čula da se Adria zatvara rekla sam, pa idem ja to voditi sada jer to je ipak kultno ime, prostor je prekrasan i zašto ne. Kuhar ostaje isti koji je i prije radio, on mi je i susjed tako da imamo povjerenje jedan u drugoga. Moja nećakinja je isto kuharica tako da mislim da će to sve dobro funkcionirati – rekla je Danijela kojoj želimo puno sreće u poslovanju. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!