Podržimo ga zajedno: Ognjen Milovanović u utrci za pobjedu u kategoriji najboljeg novog lica u kazalištu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu jedna je od kategorija najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj Zlatni studio u kojoj svog predstavnika ima i Bjelovar. Ovoga puta ponosni možemo biti zbog mladog bjelovarskog akademskog glumca sa zagrebačkom adresom Ognjena Milovanovića. On je mjesto u finalu u svojoj kategoriji zaslužio zahvaljujući izvrsnoj interpretaciji Claudia u predstavi “Mnogo vike nizašto” koju igra u svom kazalištu ZGK Komedija.

-Riječ je o jednoj od najizvođeniji Shakespearevih komedija. Ukratko, radi se o ljubavi i zabludi u ljubavi. Naime, u predstavi imamo dva para od kojih jedan par želi biti skupa, a drugi ne želi i ne vjeruje u ljubav. Moja uloga pripada onom prvom paru, a kako je riječ o jednoj od glavnih uloga, čast mi je što sam nominiran baš zahvaljujući tom komadu – govori nam ovaj mladi glumac ne skrivajući ponos prvo zbog samih nominacija za Zlatni sudio, a potom i zbog ulaska u finale.

-Moram priznati da sam dosta samokritičan pa uvijek smatram da mogu biti još bolji, no vjerujem kako sam na dobrom glumačkom putu. Skromno priznajem da sam ponosan. Upravo zato pozivam sve da dođu u Komediju, pogledaju predstavu i glasuju za mene – zaključio je Milovanović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!