Hrebak diže plaće zaposlenicima gradske uprave tri posto, a komunalcima i više

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gostujući na televiziji N1, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak u četvrtak je najavio povećanje plaća djelatnicima Grada Bjelovara, ali i gradskih ustanova i poduzeća.

„Ako je država podigla plaće, onda se to mora dogoditi i na razini lokalne samouprave. Podigli smo božićnice i uskrsnice, to je minimum, za tri posto ćemo ići na povećanje plaća svi djelatnicima Grada, a komunalnim radnicima ćemo i više povećati, upravo zato što rade najteže poslove”, istaknuo je gradonačelnik Hrebak. Komentirao je i situaciju u Zagrebu.

„Ovo u Zagrebu se moglo izbjeći, vidi se da je riječ o PR fijasku. Nema tog PR-ovca koji bi mi mogao naložiti da obučem ovo odijelo i ispadnem tako smiješan. Mislim da je Tomislav Tomašević pošten čovjek, no ima još puno posla za učiti kako biti dobar političar, ali s ovim si je skočio u usta, ovo je neuvjerljivo. Kad sam ga vidio, odmah sam zamislio Milana Bandića kako u zelenoj kuti kosi travu. Bandić je to iskoristio kad je trebao poentirati pa je dobio neke poene, ali raditi ovo danas kad pokušavaš peglati mrlju koju je nastala ovih dana, meni je to neuvjerljivio”, poručio je Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!