Hrebak zastupnicama Radolović i Orešković: Vi ste optužili kolegu Jakšića i mene da smo lopovi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski gradonačelnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak oštro je odgovorio na prozivke saborskih zastupnica Dalije Orešković (Centar) i Sanje Radolović (SDP) koje su zamjerile što se dio novca za obnovu proslijedio Bjelovaru.

“Dobro poslušajte ove dvije kolegice saborske zastupnice, a vidim da se i Sandra Benčić u pozadini smije. Doslovno kažu da sam ja LOPOV! Onda je LOPOV i Mišel Jakšić iz SDP-a jer su i Gradu Koprivnici odobrena sredstva za konstrukcijsku obnovu koprivničke sinagoge na istom natječaju.

Naime, radi se o natječaju za obnovu kulturne baštine koja je oštećena potresom. Da, Dalija Orešković, potres je oštetio kulturnu baštinu i u Koprivnici i u Bjelovaru, a na natječaj su se mogli javiti gradovi iz Koprivničke, Bjelovarsko-Bilogorske, Varaždinske, Karlovačke, Međimurske županije. I u tim županijama su gradovi isto tako dobili sredstva kao Koprivnica i Bjelovar ukoliko su se javili na natječaj.

Kaže Sanja Radolović da je ona šokirana. Moram reći da sam ja šokiran da dvije saborske zastupnice ispadaju totalne diletantice i da potpuno neupućene raspravljaju o tako ozbiljnim temama i upotrebljavaju tako ružne riječi bez da su se uopće upoznale o temi o kojoj raspravljaju. I vi bi nešto vodile i s nečim upravljale!? Danas ste se propisno osramotile i može vas biti sram za teške riječi koje ste upotrijebile!

Nadam se da ćete se ispričati i meni i kolegi Mišelu Jakšiću, jer ste nas na ovaj način oboje prozvali. Mene direktno, njega indirektno!”, napisao je Hrebak čiji je HSLS dio vladajuće koalicije. Podsjetimo, Mišel Jakšić je iz oporbenog SDP-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!