[VIDEO] Pogledajte video s dodjele nagrade najboljem radiju u Hrvatskoj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sinoć je održana dodjela prestižne medijske nagrade Jutarnjeg lista Zlatni studio na kojoj je, u kategoriji Radio, pobjednikom proglašen Alfa radio iz Bjelovara. Po koncesiji županijski, no po slušanosti regionalni radio, u samo tri i pol godine osvojio je srca slušatelja i struke, što potvrđuje i ovo vrijedno priznanje.

Podsjetimo, Alfa radio s emitiranjem je krenuo 1. lipnja 2019. godine na poznatoj frekvenciji 100,1 MHz. Sluša se na području cijele središnje Hrvatske – Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Varaždinske i Zagrebačke županije te na području Grada Zagreba. Od samog početka, Alfa radio je ‘kliknuo’ s publikom zbog prepoznatljivog miksa najbolje domaće i strane glazbe, profesionalnog informativnog programa te bogatog zabavnog sadržaja. Osim kroz eter i društvene mreže, radio je kontinuirano prisutan u lokalnoj zajednici i kroz provedbu raznih humanitarnih i edukativnih projekata, poput onih vezanih uz širenje medijske pismenosti među djecom i mladima, novinarskih radionica i dr.

Inače, nagradu za najbolju predstavu dobila je „Tena“ čiju produkciju potpisuju GD Gavella, GK Joza Ivakić iz Vinkovaca, Ludens teatar, GK Požega i bjelovarski Centar za kulturu i cjeloživotno učenje, a Zlatni studio za najboljeg mladog pjevača Alen Đuras koji je porijeklom iz Daruvara.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!