Iz pet bjelovarskih pizzerija naručili smo pizze u isto vrijeme! Evo odakle je stigla najbrže…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pizza je bez sumnje jedno od najomiljenijih jela na svijetu. Jasno, taj talijanski ‘izum’ osvojio je nepce i brojnih Bjelovarčana tako da je u Bjelovaru poprilično raširena pizza – scena, a osim okusom i cijenom, pizzerije se za svoje klijente bore i brzinom dostave.

Stoga je portal Klikni.hr odlučio napraviti ‘inspekciju’ brzine dostave poznatih bjelovarskih pizzerija.

Naime, točno u 11.30 sati nazvali smo pizzerije/restorane Garfild, Palma, Maslina, Vinko Grill, Panadis te naručili malu miješanu pizzu na adresu portala Klikni.hr (Trg Eugena Kvaternika 7a)

Inače, željeli smo da u našoj ‘inspekciji’ sudjeluje i restoran Roko, no jučer (srijeda) im nije radila dostava. Zatim Glamur koji je ovaj tjedan na godišnjem odmoru te restoran Bjelovar, gdje su nam rekli da su ukinuli dostavu to jest da s dostavom rade samo preko platforme Glovo.

And the winner is:

Od pet navedenih pizzerija odakle smo naručili pizze u 11.30 sati najbrže je stigla ona iz pizzerije Palma.

1. Palma – naručeno u 11.30h, stiglo na adresu u 11.50. Pizza je bila topla, a cijena je iznosila 4.51 euro. Dostava je besplatna.

 

2. Garfild – naručeno u 11.30h, stiglo na adresu u 11.55. Pizza je bila topla, cijena je iznosila 4.91 euro plus dostava 0.66 eura.

 

3. Maslina – zvali smo u 11.30h, nitko se nije javljao. Na prvi poziv odgovoreno u 11.36. Pizza je stigla na adresu u 11.57h. Bila je topla, a cijena je iznosila 5 eura, plus dostava 0.66.

 

4. Panadis smo kontaktirali u 11.35h. Pizza je stigla u 12.10h. Bila je topla, a iznosila je 4.80 eura i dostava je bila besplatna.

 

5. Vinko Grill – zvali smo u 11.30h, pizza je stigla 12.10h. Bila je topla, a iznosila je 5.04 eura plus cijena dostave 0.66.

 

Svakako treba naglasiti da udaljenost navedenih pet pizzerija od adrese portala Klikni.hr nije jednaka. Neke su pizzerije puno bliže Trgu Eugena Kvaternika od nekih drugih i za to treba imati razumijevanja.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!