Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Bjelovara. Evo kako je došlo do sudara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jutros oko 8.30 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju kod Gradske tržnice o čemu smo odmah jutros izvijestili.

Danas poslijepodne u vezi prometne nesreće oglasila se i PU bjelovarsko-bilogorska.

-Danas, 6. veljače oko 8.30 sati u Bjelovaru, 38-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom Ford Focus bjelovarskih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Ivana Mažuranića prometnom trakom za ravno i desno.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Šetalištem dr. Ivše Lebovića gdje se prometom upravlja semaforskim uređajima, a koji nisu radili, već su bili na treptećem žutom svjetlu, nije postupila po postavljenom prometnom znakom. Vozilom je ušla u raskrižje zadržavajući svoj smjer kretanja, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska.

Uslijed toga, u njezin desni bočni dio vozila udario je osobni automobil Ford Tourneo zagrebačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji se kretao Ulicom Šetalište dr. Ivše Lebovića zadržavajući smjer kretanja ravno. Od udarca, došlo je do zanošenja Ford Focusa te je on odbačen na nogostup gdje je zadnjim dijelom udario u metalni nosač semafora gdje se je zaustavio – rekli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Na oba vozila nastala je materijalna šteta. Vozači su alkotestirani te je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

38-godišnjakinja i dijete koje je bilo putnik u njezinom vozilu su zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći.

Protiv 38-godišnje vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!