Hrvoje Cikoja: Odradili smo žestoke pripreme i idemo ostvariti sveti cilj…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovoga vikenda kreće nastavak Paket24 Premijer lige. RK Bjelovar u Ligi za ostanak nalazi se na osmom mjestu sa šest bodova i u prvom kolu nastavka prvenstva bjelovarski rukometaši u nedjelju igraju protiv Kaštela. Kako su prošle zimske pripreme i što očekuje u nastavku prvenstva upitali smo trenera Hrvoja Cikoju. 

-Pripremne utakmice nismo nešto odigrali, ali zato su to pripremne utakmice gdje se sustav isprobava. No, treninge smo odlično odrađivali, dečki su izgarali, nekada je znalo baš biti i žustro, no tako treba biti – kazao je trener Cikoja. 

-Naravno da je glavni, jedini i sveti cilj ostanak u ligi. Zadnje dvije ekipe direktno ispadaju, a onda još dvije idu u kvalifikacije. Vjerujemo da ćemo izbjeći posljednja četiri mjesta i da nećemo u nikakve kvalifikacije, ali opet i drugi to planiraju. Moramo ići utakmicu po utakmicu i ja sam uvjeren da će se ovaj teški rad na treninzima isplatiti – istaknuo je Cikoja.

Dodaje da će biti najvažnije pobjeđivati doma. 

-Doma se moraju tekme dobivati i to svi tako misle i planiraju, a onda vani tko ulovi bodove lijepo mu se piše. Mi prvo kolo igramo u Kaštelima. Mislim da će biti veći pritisak na njima jer igraju doma. Znamo puno o njima, gledao sam im utakmice i pripremamo se kvalitetno za njih. No, gledajte, zapravo svi sve znaju o svima, a na kraju nitko ništa ne zna jer je bilo puno rošada u gotovo svim ekipama. Dat ćemo sve od sebe i vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat – poručio je Cikoja. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!