[FOTO] Potražili smo na fejsu stare fotke političara. Pogledajte kako su bili mladi, veseli i… vitki

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Većina ljudi sa sjetom gleda svoje stare fotke jer se putem njih prisjećaju mladih, veselih i manje brižnih dana. ‘Facebook generaciji’ ta društvena mreža omogućuje da jednim klikom pogledaju neke davne fotke, i to ne samo svoje već i od drugih. 

Upravo smo to i učinili kod naših političara. Pregledali smo im starije fotografije i pronašli smo neke zaista ‘unikatne dokaze’ mladosti, veselja, ali i pokojeg kilograma manje. 

Neki političari nemaju takve fotografije na društvenim mrežama, poput župana Marušića. No, zamjenica mu Marija Jungić ima pregršt fotki iz mlađih, veselih dana, kao i zamjenik gradonačelnika Bjelovara Igor Brajdić kod kojeg smo primjetili da je gajio ljubav prema modi.

Kod gradonačelnika Hrebaka smo pak uočili popriličan manjak kilograma u odnosu na danas, a tu je i vesela gradska vijećnica Zlatka Pemper koja nije krila ljubav prema zabavi. Zatim Ante Topalović u noćnom izlasku s omiljenim pićem, Boro Bašljan, načelnik Hercegovca, koji se u mlađim danima na zabavama volio zabavljati plastičnim čašama. Tu je i županijski vijećnik Ivan Beljan s fotkom sa svoga vjenčanja, kao i kolegica mu političarka i bivša dogradonačelnica Bjelovara Valna Bastijančić Erjavec.

Na facebooku blješti i fotografija gradske vijećnice Sabine Oltre Botičan iz božićnog razdoblja prije desetak godina kao i predsjednika Gradskog vijeća grada Bjelovara Nenad Martinovski s jedne zabave i večere.

Zapravo, pogledajte fotogaleriju.

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!