Dolazak na Viroexpo potvrdilo 500-tinjak izlagača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U tijeku su završne pripreme za 26. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2023. koji se ove godine održava od 17. do 19. veljače u Virovitici i prvi je veliki sajam na hrvatskom sajamskom kalendaru. Svoje proizvode predstavit će 500-tinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva i to na 5.200 četvornih metara unutarnjeg i dodatnih 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora.

“Prošle godine sajam smo održali u rujnu kako bismo se odužili izlagačima za sajam koji smo trebali održati još 2020. godine, ali nismo zbog pandemije koronavirusa. Pokazalo se da je ipak najbolji termin u veljači i zato se sada vraćamo tradiciji. Viroexpo je prvi sajam u godini i najvažnija gospodarska manifestacija u županiji i šire”, ističe direktor Viroexpa, Bojan Mijok. Dodaje da je odaziv izlagača odličan i da je popunjenost već sada stopostotna, ali se i dalje se traži kvadrat više.

Ovogodišnji partneri su Viroexpo-a su Bosna i Hercegovina i Ličko-senjska županija koji u Viroviticu dolaze s najvažnijim gospodarstvenicima, ali predstavit će i svoju kulturu i baštinu.

Uz bogatu ponudu izlagača, zabavni program i hrpu atrakcija, ali i kvalitetnih edukacija, organizatori Viroexpo-a naglašavaju bogatu i kvalitetnu gastro ponudu.

“Ne nazivaju nas bez razloga sajam s dušom i želimo da tako i ostane. I dalje nastojimo da svatko pronađe nešto za sebe, bez obzira je li riječ o djetetu ili umirovljeniku”, poziva Mijok.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!