[FOTO] Opet stupovi upozorenja i prometni kolaps u Kovačićevoj ulici. Građani ogorčeni…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ulica Ivana Gorana Kovačića ponovno je ispunjena stupovima upozorenje kod šahti zbog čega je jutros nastao prometni kolaps i to samo šest mjeseci nakon što je ulica obnovljena. 

Naime, ulica koja je dugi niz godina zadavala glavobolje vozačima zbog lošeg asfalta, ali i obližnjim stanovnicima zbog buke koje su proizvodili poklopci šahta kada bi vozilo prošlo preko njih rekonstruirana je u kolovozu prošle godine. Dio rekonstrukcije je saniran na račun aglomeracije, a s 400 tisuća kuna rekonstrukciju asfalta sufinancirao je Grad Bjelovar.

Ulica koja je iznimno prometna, posebno ujutro i poslijepodne jer se na njoj nalaze Dječji vrtić i III. osnovna škola tako je konačno dobila prigodan asfalt. 

No, samo šest mjeseci poslije, na šahtama u Kovačićevoj ulici su postavljeni stupovi upozorenja zbog čega je jutros opet nastala velika prometna gužva. 

-Pa nedavno su je sređivali, asfaltirali i ne znam šta sve ne i sada opet neki problem. Evo vozim dijete u vrtić i jurim na posao, ali nisam se pomaknuo. Zbog ovih stupova ne može se normalno voziti desnom stranom, evo stojimo tu na desnoj strani. Drugi roditelji voze djecu u školu. Ma kolaps totalni – kaže nam roditelj Franković. 

Uzrujana je i majka Deana Vikić. 

-Vozim autom dijete u školu i evo opet kolaps. A nedavno su to sređivali, očigledno plaćamo da svako malo samo nešto popravljaju. Ne znam šta da kažem – rekla nam je Deana. 

Gradu Bjelovaru poslali smo upit o kakvom se problemu sada točno radi i kada će stupovi upozorenja biti uklonjeni. Kada dobijemo odgovor objavit ćemo ga naknadno. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!