Zaposlenik Gradske uprave prijetio da će likvidirati kolegu i Hrebaka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je 16. veljače 2023., provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (1966.) zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela prijetnje, priopćili su iz ODO-a. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o zaposleniku bjelovarske Gradske uprave koji je prijetio kolegi, komunalnom redaru, ali i bjelovarskom gradonačelniku D. Hrebaku.

-Okrivljenog 57-godišnjaka tereti se da je 15. veljače 2023., u Bjelovaru, nezadovoljan zbog nepropisno parkiranih vozila te prometne opreme u svojoj ulici, rekao prvom oštećeniku da će pucati u njega i drugog oštećenika ako se njemu ili njegovoj djeci nešto dogodi, nakon čega je drugom oštećeniku poslao poruku da će njemu i prvom oštećeniku pucati u čelo, a što je kod obojice oštećenika izazvalo osjećaj straha za vlastiti život – stoji u službenom priopćenju Općinskom državnog odvjetništva.

Muškarac koji je prijetio prometnom redaru prenoćio je u pritvoru, a kako neslužbeno doznajemo trenutno je na bolovanju. Kako doznajemo, s kolegom se sukobio zbog prometnog ogledala u ulici u kojoj stanuje. Zahtijevao je da se ono popravi, a nakon što mu je kolega rekao da to ne može biti učinjeno odmah, poručio je kako će, ako se zbog toga nešto dogodi njegovom djetetu, pucati u komunalnog redara i gradonačelnika.

Incident nam je potvrdio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

-Ne mogu puno komentirati slučaj jer su izvidi u tijeku. Mogu vam samo kazati da toga dana nisam bio u Gradskoj upravi te sam naknadno obaviješten da je došlo do verbalnog incidenta između dvojice kolega u prostorijama Grada. Žao mi je što se to dogodilo jer držim da takva vrta komunikacije ne dolikuje zaposlenicima Grada, no osobno se ne osjećam ustrašeno – kratko je prokomentirao Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!