Četiri Suncokreta ruralnog turizma stižu u Bjelovarsko-bilogorsku županiju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sinoć su u Opatiji dodijeljene nagrade Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, Suncokret ruralnog turizma. U Bjelovarsko-bilogorsku županiju stigle su četiri nagrade u različitim kategorijama.

– Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije prijavila je dva projekta. U kategoriji prirodnih atrakcija, zlatni suncokret dobilo biološko kupalište Čazma dobilo, a u kategoriji seljačkih gospodarstva, OPG Adela Jareš je dobila srebrni suncokret. Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar također je dobila dvije nagrade, u kategoriji ruralnih kuća za odmor, gdje je nagradu dobila kuća za odmor Chambar u Kapeli, vlasnika Tomislava Smrčeka. Druga nagrada je u kategoriji posebno priznanje za kategoriju Manifestacija, za Babotučku vojnu na području Općine Zrinski Topolovac – priča Marcel Medak, direktor Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije.

Napominje da su ovo značajne nagrade, posebno za našu županiju koja je veliko ruralno područje.

– Priznanje je to da se naša županija razvija u adekvatnom ruralnom smjeru po pitanju turizma. Svjedočili smo jako lijepim projektima ruralnog turizma, ovo će nam biti podstrijek da se ruralni turizam u ruralnim sredinama razvijao i dalje. Motiv je to svima da nastave raditi na razvoju turističkih sadržaja u svojim sredinama – zaključuje zadovoljno Medak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!