Šest mjeseci nakon rekonstrukcije puca asfalt u Starčevićevoj ulici. Hrebak ljut na izvođače radova…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ulica Ante Starčevića u Bjelovaru nakon više od 50 godina u kolovozu prošle godine doživjela je temeljitu rekonstrukciju što su građani sa zadovoljstvom pozdravili. Naime, navedena ulica nalazi se u centru grada i nakon pola stoljeća promijenjene su kanalizacijske i vodovodne cijevi nakon čega je Gradska uprava uložila i u novi sloj asfalta što je porezne obveznike koštalo dodatnih 500 tisuća kuna. No, samo šest mjeseci nakon novog sloja asfalta isti je počeo poprilično pucati na više mjesta, a ponegdje se nakon pucanja i uzdizati. Prvi su to primijetili građani koji žive i parkiraju svoje automobile u navedenoj ulici.

Pucanje će se samo širiti

-Pa nema ni šest mjeseci kako su to sve asfaltirali i već sada to počinje pucati. Ako se brzo ne reagira pucanje će se samo širiti. I onda opet blokada ulice, trošenje našeg novca i sve ostalo. Ne znam kako se tako olako izvode ti radovi koji su inače predugo i trajali, mjesecima nismo mogli proći ulicom – kazao nam je Bjelovarčanin Miroslav koji živi u Starčevićevoj ulici.

Zbog navedene situacije kontaktirali smo gradonačelnika Darija Hrebaka koji nam je rekao da je upoznat s navedenim problemom.

-Naravno da imam informaciju da puca asfalt u Starčevićevoj ulici koji je obnovljen prije pola godine. Bijesan sam i ljut zbog toga. Vodne usluge su bili naručitelj radova, razgovarao sam s njihovim direktorom i našom pročelnicom i rekao da se stupi u kontakt s izvođačima radova i da se naplati garancija. Dakle, postoje jamstveni rokovi i ili će se oni naplatiti ili će izvođač radova doći i popraviti to sve u nekom razumnom roku. Nema popusta- kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje.

-Ponavljam, to je do izvođača radova i mi ćemo ih stisnuti da to poprave i isprave – naglasio je gradonačelnik.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!