Održan županijski LiDraNo za srednjoškolce, evo tko ide na državnu smotru!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Bjelovarskom kazalištu je održana smotra LiDraNo za učenike srednjih škola Bjelovarsko-bilogorske županije. Domaćin ovogodišnje smotre bila je bjelovarska Komercijalna i trgovačka škola, a sudjelovali su učenici i njihovi mentori upućeni na županijsku razinu smotre LiDraNo s literarnim, novinarskim i dramsko-scenskim radovima.
Sa županijske na državnu smotru upućeni su literarni radovi Olivere Čuke iz Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje i njezine mentorice Kristine Katanec, Melani Mihočević iz Turističko-prehrambene i ugostiteljske škole Bjelovar i njezinog mentora Mladena Jaseka i Darije Kužilek iz Gimnazije Daruvar i njezine mentorice Sanje Janković.
Novinarski radovi upućeni na državnu smotru su radovi Dorje Martan iz Medicinske škole Bjelovar i mentorice Ane Pleskalt te Ivana Zrilića iz Gimnazije Bjelovar i mentorice Biljane Barišić Mudri; predložen je i školski list Ekonomske i turističke škole Daruvar i mentorice Natalije Lacina.
Pojedinačni dramsko-scenski rad koji je upućen na državnu smotru je monolog Gabriele Tomić iz Gimnazije Bjelovar i mentorice Kristine Kraljić Cuvaj, a skupni dramsko-scenski rad koji je predložen na državnu smotru je Atomic, zajednički rad učenika i mentorice Nikoline Marinić iz Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!