Daruvarska knjižnica Dan žena slavi cijeli tjedan, i to snažnim ženama!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar Međunarodni dan žena slavi Ženskim tjednom u kojem im u goste dolazi, a tko drugi nego snažne žene. U utorak sedmog ožujka stiže Daruvarčanka Matea Ivanović koja je pravo zamijenila sportom, a koja će od 18 sati održati predavanje “Žensko tijelo, žensko zdravlje i izazovi 21. stoljeća”.

-Iznimna čast nam je dovesti je u našu knjižnicu kako bi jakim, a možda i slabim ženama ispričala kako je to ona krenula u svoje sportske poduzetničke vode, a sve u smislu ženskog tijela i ženskog zdravlja – najavljuje ravnateljica knjižnice Romana Horvat.

Nakon predavanja svi će se moći zasladiti zdravim slasticama koje će pripremiti sama Matea Ivanović. U četvrtak devetog ožujka od 18 sati u goste stiže Anđa Marić koja će predstaviti svoju autobiografiju “Moja revolucija u 365 dana”. Anđu Marić je javnost upoznala kao pjevačicu, a posljednjih 15-ak godina se bori s multiplom sklerozom o čemu otvoreno progovara.

-Nedavno je gostovala i u Požegi i u Koprivnici, a i Koprivničanci i Požežani su bili oduševljeni njenom pozitivnom pričom – ističe Horvat koja vjeruje da će i Daruvarčanke ni Daruvarčani imati slične reakcije.

Na sam Međunarodni dan žena Daruvarčanke će na odjelu za odrasle moći popiti kavu ili čaj i dobiti književnu preporuku. Može li bolje?


PODIJELI S PRIJATELJIMA!