Ivančić otkrio kada se Vodne usluge sele u Rusanovu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vodne usluge, tvrtka u gradskom vlasništvu koja je prije nešto više od godinu dana postala ponosni vlasnik upravne zgrade Elektrometala u Rusanovoj ulici za 8,5 milijuna kuna, polako završava s pripremama za preseljenje iz Livadićeve ulice u kojoj će ostati sjedište Komunalca.

I dok upravnu zgradu Elektrometala trenutno koristi Glazbena škola Vatroslav Lisinski koja će tamo biti smještena sve dok se ne dovrši i opremi zgrada te obrazovne institucije u Ulici Vlahe Paljetka, Vodne usluge energetski obnavljaju susjednu zgradu, onu koja je nekada pripadala Elektrometalu – distribuciji plina.

„Radovi na bivšoj upravnoj zgradi Elektrometala – distribucije plina u završnoj su fazi. Riječ je o radovima cjelovite rekonstrukcije vanjskih i unutarnjih elemenata zgrade, ukupne vrijednosti 108 tisuća eura”, istaknuo je Ivan Ivančić, direktor Vodnih usluga. Dodao je i da su istovremeno u tijeku i radovi prilagodbe skladišne hale, te manje intervencije na interijeru glavne upravne zgrade za potrebe privremenog smještaja Glazbene škole. Dio strojeva i opreme, kao i zalihe materijala već su preseljeni u halu i ekonomsko dvorište na predmetnoj lokaciji. Planirano je do lipnja preseljenje ostatka operative, opreme i ljudstva, te potom i administrativnog dijela firme do kraja godine, naravno nakon izlaska Glazbene škole iz najma, poručio je Ivančić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!