[FOTO] Zbogom vožnjama po korzu: U tijeku postavljanje električnih stupića

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na bjelovarskom gradskom korzu u tijeku je velika rekonstrukcija čija je vrijednost veća od 11 milijuna kuna, a završetak radova očekuje se do sredine lipnja. U sklopu rekonstrukcije pokušat će se riješiti i vječiti problem korza, a to je nepropisno parkiranje i vožnja. 

Gradska uprava odlučila je taj problem rješavati postavljanjem električnih stupića. Tri takva upravo se postavljaju kod Alfa radija. 

-Moramo nekako riješiti taj problem nepropisne vožnje po gradskoj šetnici i odlučili smo se za ovaj način kao i neki drugi veliki gradovi. Imat ćemo sveukupuno 15 stupića. Bit će kod Erste banke, caffe bara Relax (bivša Carica), Alfa radija i kod caffe bara Oka – kazao nam je dogradonačlenik Igor Brajdić i dodaje. 

-Stupići će se moći dizati i spuštati, a pristup dizanju i spuštanju će imati policija, vatrogasci, hitna te stanari koji žive na korzu. Dostava više neće moći na korzo, ali osigurat ćemo im parking u blizini. Neće stupići biti upadljivi, a samo korzo će biti lijepo uređen posebnim žardinjerijama i cvijećem – poručio je Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!