Ispunimo dvoranu! Idemo u subotu pomoći Loreni i bjelovarskim rukometašicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U subotu (18 sati) u Dvorani europskih prvaka Ženski rukometni klub Bjelovar igrat će važnu prvenstvenu utakmicu protiv Dugog Sela. Osim što je to izravna borba za treće mjesto, utakmica će biti i humanitarnog karaktera za liječenje jednogodišnje djevojčice Lorene koja boluje od teškog oblika spinalne mišićne atrofije. 

-Naše rukometašice su same došle na ideju da se pomogne djevojčici koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Sav prihod od ulaznica kao i novac iz kutija donacija će biti proslijeđen u svrhu njezinog liječenja pa pozivam građane da dođu u što većem broju u subotu u 18 sati u Dvoranu europskih prvaka i podrže Lorenu, a i nas – kazao je trener prve ekipe Dario Obran kojeg smo upitali što očekuje od utakmice i kakva je atmosfera u klubu. 

-Atmosfera je zaista odlična, nakon svih turbulencija sve se konačno dobro posložilo. Dolazi nam Dugo Selo, hit prvenstva. Naime one su pobijedile Podravku i to u Koprivnici. Mi smo isto u dobroj formi, rastemo tako da nas očekuje zaista dobra utakmice i prava borba za treće mjesto – kazao je Obran. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!