Upravno vijeće odabralo novog ravnatelja JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Za ravnatelja Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske županije pristigle su dvije ponude, obje iz Čazme i obje od bivših ravnatelja, Spomenke Mlinarić i Milana Obranovića.

Obje prijave, što je i logično, zadovoljile su formalne uvjete, no članove Upravnog vijeća više je dojmio nastup Obranovića koji je i sada vršitelj dužnosti ravnatelja te ustanove.

„Temeljem pregledanih priloženih dokumenta kandidata, provedenog intervjua i ocjeni kandidata Upravno vijeće Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske županije predlaže Županijskoj skupštini Bjelovarsko-bilogorske županije za izbor i imenovanje na mjesto ravnatelja/ice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske županije na mandatno razdoblje od 2023. do 2027. godine kandidata Milana Obranovića”, stoji u obrazloženju Upravnog vijeća. Izbor novog ravnatelja trebaju potvrditi i članovi Županijske skupštine na sjednici koja će se održati sutra, u utorak, 14. ožujka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!