Ispunjenje obećanja: Kreće se u dovršetak dvorane u Hercegovcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dovršetak sportske dvorane u Hercegovcu pitanje je koje se vuče već desetak godina. No, sada se konačno konkretno krenulo u rješenje ovog višegodišnjeg problema dvorane koja je poluizgrađena godinama ‘zjapila’ prazna ili pak bila skladište krumpira. 

Naime, na jučerašnjoj Županijskoj skupštini vijećnici su prihvatili prijedlog davanja suglasnosti županu Marušiću za potpisivanje ugovora s izvođačem radova za dovršetak školsko-sportske dvorane u Hercegovcu. 

S tim činom Bjelovarsko-bilogorska županija provest će otvoreni postupak javne nabave za dovršetak radova na školsko-sportskoj dvorani Slavka Kolara u Hercegovcu, a procijenjena vrijednost radova bez PDV-a je 500 tisuća eura. 

Tako će se nakon više od deset godina konačno pokrenuti proces dovršetak izgradnje toliko željene dvorane u Hercegovcu što je ujedno bilo i jedno od predizbornih obećanja župana Marušića, a ovoj odluci svakako se posebno veseli i načelnik Hercegovca Boro Bašljan. 

Podsjetimo, u izgradnju dvorane krenulo se za vrijeme župana Miroslava Čačije. U međuvremenu na mjesto župana došao je Damir Bajs i za vrijeme njegova dva mandata u dovršetak dvorane nisu uložena nikakva sredstva što je godinama isticao načelnik Boro Bašljan. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!