Zlatko Salaj: ‘Na površini od 10 hektara predstavit će se više od 400 izlagača’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ove godine održat će se od 24. do 26. ožujka, a o najvećoj sajamskoj manifestaciji razgovarali smo s direktorom Sajma Zlatkom Salajem. 

-To je najveća sajamska manifestacija u Republici Hrvatskoj, a sve je počelo prije 24 godine. Imamo najviše izložbenih kvadrata i  možemo reći da je ovaj Sajam prvenstveno sajam poljoprivredne mehanizacije gdje ćemo moći vidjeti sve što se na hrvatskom tržištu može naći pa čak i nešto što još nije na tržištu, dakle prvo će biti predstavljeno na Proljetnom sajmu, a onda će tek biti u ponudi na tržištu – kazao je direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj i nastavlja. 

-U sklopu Proljetnog sajma imat ćemo i sajam građevinske i komunalne opreme te sajam hortikulture. Ponuda će biti velika i sigurno će našem posjetitelju ako će sve željeti vidjeti trebati gotovo čitav dan da sve obiđe – kazao nam je direktor Salaj koji nam je otkrio i koliko će izlagača biti na Sajmu. 

Ulaznice 4 i 6 eura

-Na Sajmu izlaže oko 400 izlagača, to je zaista velika brojka. Inače, Sajam se održava na 10 hektara, to je velika površina što govori da će se zaista imati puno toga za vidjeti. Preko svojih predstavništva tu će biti gotovo čitav svijet, ali iz desetak zemalja nam dolaze direktni izlagači iz Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Španjolske, Slovačke, Poljske, Srbije, Bosne i Hercegovine i zemlja partner Sjeverna Makedonija – kazao je direktor Salaj koji nam je rekao i kakvo će biti radno vrijeme Proljetnog sajma. 

-Bit ćemo otvoreni od 9 do 18 sati. Dakle, petak, subota i nedjelja. Ulaznice su 4 i 6 eura. Znači četiri eura su studenti, umirovljenici i grupne posjete. Samo ću napomenuti da ulaz na sajmove izvan Hrvatske koštaju desetak eura – kazao je Salaj i dodaje. 

-S ovim svime rekao bi da je Proljetni sajam prerastao Jesenski sajam koji ima svoje druge kvalitete. Imamo i sve više izlagača iz domene hortikulture i građevinske i komunalne opreme imat ćemo i nekoliko stručnih predavanja, ma bit će za svakoga ponešto – zaključio je direktor Salaj. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!