[FOTO] Ovako izgleda Vinkovićevo naselje. Doznajemo kada se kreće u rekonstrukciju ulica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vinkovićevo naselje koje se nalazi svega desetak minuta hodanja od gradskog korza donedavno je bilo na glasu kao najljepše naselje u gradu. No, danas je to naselje katastrofalnog stanja ulica zbog čega se već duže vrijeme žale brojni građani toga dijela grada, štoviše prošle godine mnogi su najavili i pokretanje peticije. 

Iz Gradske uprave su ponavljali da su svjesni stanja ulica u Vinkovićevom naselju, ali ove godine će izgleda krenuti s ovim velikim projektom. 

-To je iznimno veliki i skupi projekt, dužina ulica u tom naselju sve zajedno je veća od 3.5 kilometara, ali mi ćemo se uloviti u koštac s tim problemom. Ulice su u lošem stanju i treba ih, kako se kaže, presvući novim asfaltom. Stoga, krenut ćemo ove godine s rekonstrukcijom ulica i budući da je to iznimno skupi projekt to ćemo morati raditi kroz tri godine – kaže nam zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i dodaje. 

-U prvom naletu ove godine uložit ćemo 130 tisuća eura. Prvo će se rekonstruirati manje ulice i onda ćemo postepeno radove izvlačiti u veće ulice što je i logično. Radi se puno u Bjelovaru, ali krenut ćemo i u ovaj veliki projekt – poručio je dogradonačelnik Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!