Kelek ima nove pomagače u pripremi Terezijane, a znaju se i pokrovitelji manifestacije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pripreme za 27. Terezijanu, vodeću bjelovarsku turističku manifestaciju, u punom su jeku, a novost je da je ove godine za organizaciju, uz Turističku zajednicu Bilogora- Bjelovar, zadužen i Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar.

-Terezijana je prošle godine bila pun pogodak, najbolja od svih dosadašnjih, i taj standard želimo zadržati i u budućnosti. Stoga smo razgovarali s direktoricom Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar Anom Kelek i v.d. ravnateljicom Centra za cjeloživotno učenje Ivanom Hrpalo o mogućnosti da ove godine zajedno organiziraju manifestaciju, na što su i pristale. Bjelovarski CUK ima dovoljno zaposlenih za taj posao i vjerujem kako će posao odraditi dobro – kaže bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji nije želio otkrivati detalje vezane uz veliku gradsku feštu. Za sada se samo zna jedan od izvođača. Riječ je o ovogodišnjim predstavnicima Hrvatske na Eurosongu, riječkoj rock skupini Let3, koja će nastupiti na terezijanerski rock-petak.

Kao i lani, kada su pokrovitelji manifestacije bili Ministarstvo turizma i Predsjednik RH, Terezijana će i ove godine imati dvoje pokrovitelja.

-Ovoga puta bit će to Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatski sabor, tako da tih dana u Bjelovaru očekujemo i ministricu Nikolinu Brnjac i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića – zaključuje Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!