Policija istražuje tko je za vikend u Bjelovaru ‘posudio’ autobus!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nesvakidašnji slučaj ovoga se vikenda našao pred djelatnicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. U noći s petka na subotu za sada nepoznati počinitelj na parkiralištu u Velikim Sredicama neovlašteno je ušao u autobus jedne bjelovarske autoškole te se odlučio provozati njime po tom dijelu grada. Kako su nam pojasnili u policiji, riječ je o kaznenom djelu nedozvoljene uporabe tuđe pokretne stvari, a kriminalističko istraživanje ovog nesvakidašnjeg slučaja slijedi.

Drugim riječima, policija još uvijek ne može potvrditi tko stoji iza ovog nesvakidašnjeg ‘zločina’, no teško da će krivac ostati nepoznat, s obzirom da očevici ovoga čina tvrde da im je vozač dobro poznat. Navodno je riječ o maloljetniku koji je s društvom imao zabavu u obližnjem objektu. U jednom trenutku odlučio je sjesti u autobus i provozati se.

-Koliko je u tome bio vješt, dovoljno govori činjenica da je porušio prometne znakove uz cestu. Sreća u nesreći je da se sve dogodilo u noći, kad na ulici i na cesti nema ljudi. Zamislite što bi bilo da se zaletio autobusom u automobil s obitelji, djecom. Tko bi za to odgovarao? – priča nam Bjelovarčanin koji je svjedočio spomenutom događaju.

Dodaje kako ga je začudilo što ovih dana o tome nije bilo niti slova u lokalnim medijima te se pita kako je moguće da policija nije o tome objavila izvješće.

-Sjećam se kad je prije nekoliko godina na sličan način ukraden Čazmatransov autobus, svi mediji u Hrvatskoj su pisali o tome. A sada ništa. Mislim da javnost treba znati za ovakve stvari, možda će tako netko i odgovarati za ovo – zaključuje naš sugovornik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!