[FOTO] Ne prestaju s ulaganjima: Na redu parkiralište koje će moći primiti više od 80 auta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uprava kluba Mladosti iz Ždralova uz pomoć Grada Bjelovara sagradila je novi stadion koji je jedan od najljepših u središnjoj Hrvatskoj. Sada su na red došla daljnja ulaganja, prije svega veliko parkiralište koje se upravo asfaltira. Grad Bjelovar po pitanu tog projekta pomogao je financijski klubu iz Ždralova s 40 tisuća eura što je pola iznosa projekta. 

-U dogovoru s Mladosti iz Ždralova mi iz Grada Bjelovara im nastavljamo pomagati s poboljšanjem uvjeta. Ovo je prostor Grada i iznimno cijenimo što Mladost puno ulaže u taj prostor i ta velika ulaganja gospodina Radića i njegove tvrtke Prima kao i veliki rad predsjednika kluba i uprave doveli su do značajnih rezultata. Ovdje se događa velika sportska priča i naravno da Grad Bjelovar želi doprinijeti tome – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje. 

-Na razne načine pomogli smo klubu s oko pola milijuna eura, a ovaj klub naravno ima puno veća sredstva i ulaže ih u ovu sportsku priču. U ovo parkiralište Grad Bjelovar je uložio 40 tisuća eura, to su nas zamolili i to smo obećali. Ovaj klub ima jako velike ambicije i mi ćemo ih i dalje pratiti i pomagati – kazao je gradonačelnik Bjelovara. 

Predsjednik Mladosti iz Ždralova Vjekoslav Ćalušić rekao je da je suradnja s Gradom Bjelovarom odlična i da su ovaj projekt parkirališta napravili u omjeru pola pola. 

-Grad je pomogao s 40 tisuća eura što je polovica od cijelog iznosa projekta. Imamo u zadnje vrijeme hvalevrijedan dogovor s Gradom, a to je kuna za kunu, dakle u sve investicije koje krenemo Grad će pomoći s pola iznosa, ali to nije samo kod nas već je tako sa svim klubovima u gradu. Što se tiče vanjskog dijela stadiona, sada radimo na detaljima jer sve drugo je gotovo. No, unutrašnjost stadiona, u to sada ulažemo. Dakle, tu će biti moderna teretana, u planu je i dijagnostički centar koji će biti sastavni dio stadiona. Ma bit će tu još puno noviteta, ne samo za nogometaše nego i ostale sportove i društvo općenito – kazao je predsjednik Ćalušić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!