Bjelovar među deset najboljih gradova u državi za razvoj poduzetništva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar nalazi se među deset najboljih lokalnih sredina za poduzetništvo, pokazalo je veliko istraživanje Udruge glasa poduzetništva koja je to istraživanje provela među hrvatskim poduzetnicima.

Točnije, Bjelovar se nalazi na osmom mjestu i uz Samobor najveći je grad među prvih deset.

-To je relevantno istraživanje i grad Bjelovar je među prvih deset u Hrvatskoj po pitanju odnosa prema poduzetnicima i razvoju poduzetništva. Prvih osam mjesta su manji gradovi jer kod manjih gradova je i puno lakše ophođenje prema poduzetnicima, a Bjelovar i Samobor su jedini veći gradovi. Zadovoljan sam i ponosan što smo među najboljim hrvatskim gradovima za investicije i taj trend moramo zadržati – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje.

-No, moramo biti i realni. Dok god ne dođe brza cesta do Bjelovara i dok god ne napravimo poslovnu zonu neće biti snažnijeg dolaska investicija u naš grad. No, ja sam zadovoljan kako bjelovarski poduzetnici rade, kako se šire, koliko zapošljavaju. Ali kao što sam rekao, dolaskom brze ceste, poslovne zone, toplica, to će biti još puno bolje – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Inače, Sveta Nedelja proglašena je kao najbolja lokalna sredina u Hrvatskoj za poduzetništvo. Zatim slijede Primošten, Umag, Kastav, Viškovo, Samobor i Križevci.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!