[FOTO] ‘Uskrsna čarolija svjetla by Salaj’ u subotu otvara svoja vrata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uskrs je blagdan koji slavimo u znak uskrsnuća Isusa Krista, a običaji vezani uz ovaj blagdan razlikuju se od zemlje do zemlje. U Hrvatskoj se Uskrs obilježava različitim aktivnostima, a jedan od događaja koji privlači mnoge posjetitelje je i  manifestacija u Grabovnici.
– Sa zadovoljstvom vas pozivamo na uskrsnu manifestaciju pod nazivom “Uskrsna čarolija svjetla by Salaj” koja će se održati na imanju Salaj, Ante Starčevića 132, Grabovnica od 1. travnja 2023. do 16. travnja 2023. godine, svaki dan od 15 do 21 sat. Ovo će biti spektakularan događaj koji će vas oduševiti svojim šarenim svjetlima, zabavnim igrama i uzbudljivim aktivnostima za sve uzraste – pozivaju organizatori.
U posljednjih nekoliko godina, Uskrsna manifestacija “Čarolija svjetla by Salaj” postala je jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj. Iznimno velik broj posjetitelja iz cijele zemlje i svijeta dolazi svake godine kako bi doživjeli čaroliju svjetla i zabave na imanju Salaj.
Pisanice kao simbol Uskrsa ukrašene tisućama boja, dostojanstvenom svjetlošću obilježavaju prošlo vrijeme i vrijeme novog rađanja, a ni ove godine neće ih nedostajati na imanju, štoviše, očekuje Vas više od 25 000 svjetlećih pisanica, ali i uskrsnih instalacija domaćih životinja, koje će zasigurno izmamiti svakoj generaciji osmijeh na lice. Da bude još ljepše, pobrinut će se i Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom posjetiteljima imanja već upale u oči, a ovog proljeća priča je bogatija za mnoštvo novih likova.
Šetnje kroz stazice, potoke, jezera, šume i njegovane travnjake su sjajan način da istražite imanje i uživate u prirodnim ljepotama. Osim toga, bogata ugostiteljska ponuda će vam omogućiti da se odmorite i okrijepite nakon dugih šetnji.
Salajevi su se pobrinuli da ovo događanje bude zabavno za sve uzraste. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznim aktivnostima koje uključuju radionice i igraonice za djecu sa animatorima, traženje uskršnjih jaja po imanju, potezanje konopa, igru jaje na žlici, skakanje u vrećama, nagradne igre, tombole i pikado za odrasle te mnoge druge zabavne igre.

 

Foto: Davor Kirin


PODIJELI S PRIJATELJIMA!