Dogovorena suradnja, Jamnica uzima pod svoje Pivovaru Daruvar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jamnica kupuje Pivovaru Daruvar! Glasina je to koja se ovih dana proširila po daruvarskim kafićima, ulicama, tržnici… Odmah su krenula nagađanja što će biti a radnicima, asortimanom i proizvodnjom u tom poduzeću, koje je jedan od zaštitnih simbola najljepšeg malog grada u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Tragom gradske glasine, poslali smo upit u Pivovaru, a odgovor koji smo dobili upućuje na to kako je ovoga puta ipak došlo do pokvarenog telefona. Suradnja s Jamnicom je dogovorena, no nije riječ o prodaji, kažu u tvrtci.

-U želji za konstantnim razvojem naše kompanije i brandova te pružanjem što kvalitetnije usluge našim cijenjenim kupcima i potrošačima, Pivovara Daruvar d.o.o. se odlučila za promjenu poslovnog modela. Od 1. ožujka 2023. Jamnica plus d.o.o., tržišni lider u segmentu bezalkoholnih pića i vina, preuzela je distribuciju proizvoda Pivovare Daruvar d.o.o. S obzirom da Jamnica plus d.o.o. ima jednu od najvećih logističkih mreža u Republici Hrvatskoj naši će proizvodi biti dostupni puno većem broju kupaca. Ovim putem želimo naglasiti da je suradnja Pivovare Daruvar d.o.o. i Jamnice plus d.o.o. bazirana isključivo na segmentu distribucije, te da nije došlo do kupoprodaje između dviju kompanija. Vjerujemo da će ove pozitivne promjene u poslovanju biti na zadovoljstvo naših potrošača i onih koji će to tek postati – stoji u službenom odgovoru iz Pivovare na naš upit.

Drugim riječima, Jamnica od nedavno distribuira poznati daruvarski proizvod koji će, zahvaljujući toj suradnji, biti još dostupniji kupcima diljem zemlje.

Podsjetimo, Pivovara Daruvar najstarija je pivovara u Hrvatskoj u kojoj se prema staroj češkoj recepturi pivo proizvodi još od 1840. godine. Posljednjih godina posebno su popularna daruvarska craft piva koja su osmislili upravo stručnjaci iz Pivovare.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!