Bjelovarski CUK organizira čak tri radionice za školarce, provjerite što se sve nudi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proljetni praznici samo što nisu počeli, a Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, popularni CUK, pobrinuo se da naši školarci ne budu besposleni. Ovoga puta organiziraju čak tri izuzetno zanimljive, ali i besplatne radionice.

Tako će osnovnoškolci od utorka, 11. travnja, pa sve do petka, 14. travnja, imati priliku od Maje Sočec i Sonje Belamarić, dvojca koji se krije iza bjelovarskog brenda Soul.mates.art, uploviti u svijet izrade predmeta od gline. Radionice će se održavati tijekom četiri dana od 13 do 14 sati, a osiguran je sav potreban materijal.

„Pokret, ritam, bubanj” naziv je radionica namijenjenih učenicima starim od 9 do 12 godina. Održavat će se od 13 do 15 sati u utorak i srijedu, odnosno 11. i 12. travnja, a vodit će i profesor udaraljki Stanislav Muškinja.

Treća u nizu radionica koja se krije iza naziva „Kako nastaje pjesma” namijenjena je srednjoškolcima. Održavat će se od utorka do petka, odnosno od 11. do 14. travnja, od 10 do 11.30 sati, a vodit će je Bojan Gatalica, autor, glazbeni producent i član rock banda Zayn.

– Ove godine predvidjeli smo čak tri radionice različite tematike za različite uzraste. One su i ovog puta besplatne za sve one koji žele isprobati i naučiti nešto novo. Ne samo da se trudimo radionicama ponuditi nešto novo i drugačije, nego svim našim dosadašnjim radionicama kod bjelovarskih klinaca želimo probuditi interes za različita područja – kazala je Ivana Hrpalo, ravnateljica bjelovarskog CUK-a.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!