Završen je ‘Mali BOK’. Festival zbog kojeg djeca hrle u kazalište…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon tri godine održan je ‘Mali BOK’ čiji je program danas uspješno završio. Bjelovarski odjeci kazališta za mlade još jednom su se pokazali kao pun pogodak. Naime, fantastičan program kojeg je selektirala Irena Rašo privukao je iznimno veliki broj najmlađih ljubitelja kazališta. 

Za vrijeme svake predstave tražila se karta više, Dom kulture je bio ispunjen, a posebno prostor Bjelovarskog kazališta gdje je bila igrana premijera predstave ‘Šuma Striborova’. 

Treba istaknuti da gotovo niti jedan kazališni festival u Hrvatskoj nema objedinjen program za predškolsku i školsku djecu kao što ima BOK fest što je iznimno pohvalno, posebno što se time  razvija zanimanje i ljubav najmlađih prema kazalištu i predstavama. Još kada se uzme u obzir da su sve predstave bile rasprodane, da su djeca s veseljem dolazila u kazalište, onda se može reći da su organizatori napravili pun pogodak i da se od ‘Malog BOK-a’ nikada ne smije odustati. 

Ove godine, vrtićarci i školarci su mogli uživati u šest kazališnih predstava iz Zagreba, Čakovca, Osijeka i naravno Bjelovara. Mali BOK je završen, slijedi ‘veliki’ za kojeg se možemo nadati da bude uspješan kao ‘mali’.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!