Branitelji i treneri čuvat će pet tisuća čokoladnih jaja!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pred Bjelovarčanima je još jedna manifestacija Pisanicom do Uskrsa, koja će u petak i subotu, 7. i 8. travnja, ispuniti središnji dio grada oko paviljona. Predblagdansko raspoloženje podiže i već otvorena izložba dječjih radova u gradskom muzeju Bjelovar, ali i prigodna dekoracija na rotorima, prilazima gradskom središtu i paviljonu. Zamjenik gradonačelnika, Igor Brajdić najavljuje što sve očekuje građane u petak i subotu.

– U suradnji sa Športskim ribolovnim društvom Česma iz Tomaša podijelit će se u petak tisuću porcija riba, šarana i papalina s prilogom i kruhom i bit će to dovoljno za sve da se tradicionalno obilježi post na veliki petak. Podjela riba kreće u petak od 10 sati – pojašnjava Brajdić i dodaje kako se manifestacija za najmlađe nastavlja u subotu u 11 sati.

– Bit će organizirana potraga za pet tisuća čokoladnih jaja. Zbog dječjih suza prošle godine, molim roditelje da malo pripaze na sebe ove godine. Ukinuli smo glavnu nagradu, pa će sva djeca dobiti nagradu. Vjerujem kako će svako dijete naći jednu od pet tisuća pisanica, ako slučajno netko ne nađe svoju pisanicu, imat ćemo još tisuću čokoladnih pisanica na paviljonu. Ove godine čuvat će pisanice treneri koji rade s djecom, ali i udruga branitelja liječenih od PTSP-a i svima se zahvaljujem na uključenosti – objasnio je Brajdić i dodao kako će slatkiše u 11 i 30 donijeti i moto zečeve, pa će svako dijete dobiti svoj slatkiš.

– Ove godine, budući da je korzo u obnovi, sajam domaćih, lokalnih proizvoda održat će se oko paviljona. 23 izlagača s prigodnim i domaćim proizvodima izlagat će i prodavati svoje proizvode – najavljuje i dodaje kako u slučaju lošeg vremena, ova manifestacija nema alternativu, pa moli sve koji će doći na sajam i u potragu za pisanicama da sa sobom ponesu i kišobrane.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!