Složite najbolji koncert na bjelovarskom paviljonu ikad!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako bi zahvalili svojim slušateljima koji su glasali za njih tijekom natjecanja za nagradu Zlatni studio te im pomogli u osvajanju laskave titule najboljeg radija u Hrvatskoj, ekipa s Alfa radija organizira pravi glazbeni spektakl.

U sklopu popularnog kazališnog festivala BOK Fest, koji ove godine slavi 20. rođendan, Alfa 28. travnja organizira veliki koncert na kojem će se izvoditi glazba koju svi vole – hitovi osamdesetih i devedesetih godina. Publika iz središnje Hrvatske tom će prigodom zaplesati na popularne hitove, i to one koje sama odabere! Pjesme će izvoditi Goran Navojec i još nekoliko poznatih glumačkih imena, voditeljica Alfa vikenda Dijana Čerčić Škreblin i glazbenici Alen Đuras, Davor Lovrić, Bruna Oberan, Iva Ajduković, Marko Kutlić, Ivan Penezić te legendarni „Neki to vole vruće“. Sve ove odlične vokale pratit će dobro poznati Ante Gelo Band, koji se uvijek pobrine za odličnu zabavu.

Da bi se to ostvarilo, Alfa radio u modu vraća dobri stari jukebox u malo modernijoj verziji, a otuda i naziv koncerta Bok Alfa Jukebox, uz odgovarajući slogan – „Vi birate, mi sviramo“. Jer, slušatelji će doslovno moći izabrati što želite čuti na koncertu i to između najvećih hitova osamdesetih i devedesetih godina.

U sljedeća dva i pol tjedna Alfa voditelji, Ivan Ileković iz Alfa jutra i Gabrijela Čuljak iz Alfa prijepodneva, posjetit će gradove u kojima se sluša Alfa radio, pa će ih se tako moći vidjeti na ulicama Garešnice, Novske, Kutine, Daruvara, Lipika, Pakraca, Požege, Koprivnice, Križevaca, Đurđevca, Varaždina, Vrbovca, Virovitice, Grubišnog Polja, Zagreba, Čazme, Ivanić Grada i Bjelovara. U eteru na 100,1 MHz i na društvenim mrežama Alfa radija podijelit će sa slušateljima informacije u kojem gradu će koji dan biti. Već danas na rasporedu su Garešnica, Novska i Kutina!

Popis pjesama možete vidjeti na stranicama Alfa radija, a ondje imate priliku izabrati 10 pjesama i iz udobnosti svog doma ili se jednostavno pripremiti za jukebox koji će se naći na ulicama vašeg grada. Svoje glazbene favorite možete istaknuti i na društvenim mrežama Alfa radija, poslati ih na Whatsapp na broj 0989114911 ili nazvati na 0800 241 111 i ostaviti glasovnu poruku.
Uz takve glazbene urednike, zabava je zajamčena! Vidimo se 28.04, od 21 sat, na bjelovarskom paviljonu!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!