Grad Bjelovar prodaje zemljište na Lepircu. Radi se o velikom novcu…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar će nekretninu – zemljišnu parcelu na Lepircu površine 8199 metara kvadratnih prodati za 140 000 eura, a u postupku je prodaja još dvije dodatne parcele također na Lepircu.

Naime, gradonačelnik Hrebak je u veljači donio odluku za raspisivanje natječaja za prodaju zemljišta, a na navedeni natječaj stigle su dvije ponude. Jedna je bila od trgovačkog društva Holding Vrijednosnice d.d. iz Osijeka, a druga Drage Markanovića čija je ponuda od 140 000 eura prilikom javnog nadmetanja bila najviša te je kao takva i prihvaćena. 

Budući da je postignuta cijena zemljišta veća od cijene koju može potpisati sam gradonačelnik, donošenje odluke o prodaji po navedenoj cijeni mora potvrditi Gradsko vijeće koje će biti održano u petak.

Inače, treba istaknuti da je navedeno zemljište prije prodaje od strane sudskog vještaka bilo procijenjeno na 98.347 eura.

No, kao što smo naveli, doznajemo da je Grad Bjelovar u postupku prodaje još dvije parcele na Lepircu za koje je također provedena licitacija i obje parcele planira kupiti jedna osoba. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!