Za čokoladnim pisanicama je tragalo više od tisuću ljudi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Oko pet tisuća čokoladnih pisanica, koliko ih je ove godine pripremljeno u bjelovarskom lovu na pisanice, ‘planulo’ je za manje od pola sata. Kako i ne bi kada ih je tražilo oko tisuću bjelovarskih mališana i njihovih roditelja, baka i djedova, stričeva (odrasli su valja reći samo gledali lov). Uspješnu potragu za pisanicama imao je Andrej.

-Imao sam bogat ulov. Gledao sam najviše kod grmova i zadovoljan sam – kaže držeći dobro popunjenu košaricu naš sugovornik.

Andrej

S osmijehom na licu je potragu za pisanicama napustila i Tara.

-Zadovoljna sam jer ih i nije bilo teško naći – kratko nam je rekla Tara koja nije imala puno vremena za priču jer valjalo je potražiti još koju pisanicu, a i onim ulovljenima se zasladiti.

Tara

Svoju tajnu uspješnog lova na pisanice spremno su nam otkrili i Lea i Patrik.

-Meni je bilo odlično, tražili smo kod cvjetnjaka, po drvetu, svugdje. Nije ih bilo teško naći, ali morali smo biti brzi – kroz smijeh pričaju mali lovci na čokoladne pisanice.

Lea i Patrik

I ovog su puta nažalost neki u lov krenuli i prije službenog početka, ali Grad je poučen iskustvom prošlih godina uz oko pet tisuća skrivenih čokoladnih pisanica, pripremio i još oko tisuću njih na paviljonu koje su dijelili svima koji nisu uspjeli pronaći svoje čokoladno iznenađenje. Uz to su pisanice dijelili i Moto zečevi. Time kako je sve prošlo zadovoljan je dogradonačelnik Igor Brajdić.

-Velika je gužva i želim se zahvaliti svima. Svako dijete je dobilo svoju pisanicu, nitko ne plače i to me jako veseli – rekao je Brajdić.

Svakako treba reći i da su i neki mališani koji su vidjeli vršnjake praznih košarica dali čokoladnu pisanicu koju su sami pronašli tako da je ove godine bilo puno više nasmijanih dječjih lica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!